Nokia X6 00 - Actualització del programari del telèfon mitjançant l’ordinador

background image

Actualització del programari del telèfon mitjançant l'ordinador

Podeu utilitzar l'aplicació per a ordinadors Nokia Ovi Suite per actualitzar el

programari del telèfon. Necessiteu un ordinador compatible, accés a Internet d'alta

velocitat i un cable de dades USB compatible per connectar el telèfon a l'ordinador.
Per obtenir més informació i descarregar l'aplicació Nokia Ovi Suite, visiteu

www.nokia.com/software.