Nokia X6 00 - Augment de la memòria disponible

background image

Augment de la memòria disponible

Necessiteu més memòria al dispositiu per a aplicacions i contingut nous?
Visualització de l'espai disponible per als diferents tipus de dades

Seleccioneu

Menú

>

Aplicacions

>

Oficina

>

Adm. fitxers

.

Moltes de les funcions del dispositiu fan ús de la memòria per emmagatzemar

dades. Quan la memòria del dispositiu estan a punt d'esgotar-se en diferents

ubicacions, el dispositiu us n'informa.
Augment de la memòria disponible

Transferiu dades a una memòria de massa o a un equip compatible.

Per eliminar les dades que ja no necessiteu, feu servir l'administrador de fitxers o

obriu l'aplicació corresponent. Podeu eliminar el següent:

Missatges de les carpetes de missatgeria i missatges de correu electrònic

recuperats a la bústia

Pàgines Web desades

Informació de contacte

Notes de l'agenda

Les aplicacions que apareguin a l'administrador d'aplicacions i que ja no

necessiteu

Fitxers d'instal·lació (.sis o .sisx) d'aplicacions que hagueu instal·lat. Transferiu

els fitxers d'instal·lació a un ordinador compatible.

Imatges i videoclips de la Galeria. Feu una còpia de seguretat dels fitxers a un

ordinador compatible.

28 Ajuda