Nokia X6 00 - Prolongar la vida útil de la bateria

background image

Prolongar la vida útil de la bateria

Hi ha moltes funcions del dispositiu que fan augmentar el consum de la bateria i

que, per tant, en redueixen la vida útil. Per estalviar bateria, tingueu en compte el

següent:

Les funcions que facin servir la tecnologia Bluetooth, o permetre que aquestes

funcions s'executin en segon pla mentre s'utilitzen altres funcions, augmenten

el consum de la bateria. Desactiveu la tecnologia Bluetooth quan no la

necessiteu.

26 Ajuda

background image

Les funcions que facin servir la LAN sense fil (WLAN), o permetre que aquestes

funcions s'executin en segon pla mentre s'utilitzen altres funcions, augmenten

el consum de la bateria. La WLAN del dispositiu Nokia es desactiva

automàticament quan no intenteu connectar-vos, quan no esteu connectat a

un punt d'accés o quan no esteu cercant xarxes disponibles. Per reduir encara

més el consum de la bateria, podeu especificar que el dispositiu no cerqui xarxes

disponibles en segon pla o bé que ho faci amb menys freqüència.

Si heu establert

Connexió paquet dades

en

Si està disponible

en la

configuració de connexió i no hi ha cobertura de dades de paquets (GPRS), el

dispositiu intentarà establir periòdicament una connexió de dades de paquets.

Per prolongar la durada del funcionament del dispositiu, seleccioneu

Connexió

paquet dades

>

Quan calgui

.

L'aplicació Mapes descarrega informació nova de mapes quan us desplaceu cap

a noves àrees del mapa, la qual cosa fa augmentar el consum d'energia de la

bateria. Podeu evitar que es descarreguin nous mapes automàticament.

Si la intensitat del senyal de la xarxa cel·lular varia notablement a la vostra àrea,

el dispositiu haurà de cercar repetidament xarxes disponibles. Això farà

augmentar el consum d'energia de la bateria.
Si el mode de xarxa està establert en el mode dual a la configuració de xarxa,

el dispositiu cercarà la xarxa UMTS. Podeu definir el dispositiu perquè utilitzi

només la xarxa GSM. Per utilitzar només la xarxa GSM, seleccioneu

Menú

>

Configuració

i

Connectivitat

>

Xarxa

>

Mode de xarxa

>

GSM

.

La il·luminació de fons de la pantalla fa augmentar el consum d'energia de la

bateria. A la configuració de la pantalla, podeu canviar el temps d'espera de

desactivació de la il·luminació de fons i ajustar el sensor de llum que té n compte

les condicions d'il·luminació i ajusta la brillantor de la pantalla. Seleccioneu

Menú

>

Configuració

i

Telèfon

>

Pantalla

>

Durada de la il·luminació

o

Sensor de llum

.

Deixar aplicacions executant-se en segon pla fa augmentar el consum d'energia

de la bateria. Per tancar les aplicacions que no feu servir, mantingueu premuda

la tecla del menú, seleccioneu

Opcions

>

Mostra aplic. obertes

i navegueu

Ajuda 27

background image

fins a l'aplicació amb la tecla del menú. Mantingueu premuda la tecla del menú

i seleccioneu

Surt